Zoeken in dit blog

zaterdag 19 september 2020

Lachen met het domste Kamerlid uit de Nederlandse parlementaire geschiedenis.

Lachen met het domste Kamerlid uit de Nederlandse parlementaire geschiedenis. Volgens Thierry Baudet is de aanwezigheid van een doventolk bij persconferenties een COMPLOT van Rutte om zichzelf én de coronacrisis in de schijnwerpers te plaatsen. Corona bestaat niet en doven eigenlijk evenmin. Ooit zélf weleens een dove gezien? Nou dan!

Kijk hier de persconferentie over nieuwe coronamaatregelen terug.

Er moet echt een tandje bij", zei premier Rutte in deze persconferentie over het coronavirus. Het kabinet neemt samen met meerdere regio's in de Randstad extra maatregelen om het virus in te dammen, omdat het vindt dat het niet goed gaat. In de zes regio's die als risicogebied zijn aangemerkt, moet bijvoorbeeld de horeca om middernacht beginnen met sluiten. De zes (veiligheids)regio's - Amsterdam-Amstelland, Rotterdam-Rijnmond, Haaglanden, Utrecht, Kennemerland en Hollands Midden - nemen daarnaast nog extra, lokale maatregelen. De Jonge denkt dat er volgende week misschien nieuwe regio's bij komen. Verder maakten Rutte en De Jonge bekend dat kinderen onder de 13 jaar zich niet meer hoeven te laten testen. "Kinderen met een snotneus kunnen weer naar school", zei minister De Jonge. Deze maatregel is nodig om de testcapaciteit niet extra te belasten en kinderen niet te veel te laten missen op school. De Jonge: "Het verspreidingsrisico is heel gering." Meer-->

zondag 13 september 2020

Twee Complot gekkies Lange Frans heeft Janet Ossebaard te gast.

Ook Lange Frans heeft thuis een eigen studiootje opgebouwd, maar sinds dat hij ineens weer haar heeft, lijkt er ook aan de binnenkant van zijn hersenpan iets te zijn veranderd. In zijn laatste podcast, waarin hij Janet Ossebaard te gast heeft, vragen zij zich af hoe ze van mensen als Rutte, Wilders etc afkomen, want ondanks dat Lange Frans "heel goed kan schieten" gaat hij het natuurlijk niet zelf doen, want je wil 's nachts nog wel kunnen slapen. Ze hebben gewoon een beetje hulp van buitenaf nodig. Meer--> Compotdenkers LANGE FRANS en JANET OSSEBAARD over KINDERHANDEL, PEDO JACHT en HUN NIEUWE WAAN DOCU Nog een stukje video van het complotgekkie.